Доставка

Доставката на избраната стока/и се извършва на територията на България чрез куриерска фирма Спиди.

Поръчки потвърдени до 15:00ч. се изпращат в рамките на работния ден. Потвърдените след 15:00 ч. поръчки се изпращат на следващия работен ден.

След получаване на съобщението за потвърждаване на наличността и готовността за експедиция от потребителя, доставката се осъществява в рамките на следващите два работни дни.

ВНИМАНИЕ!

Има населени места, които са със специален режим на доставка от Спиди и са в отклонение от горепосочените условия.

Стойността на доставката не е включена в цената на стоката. Същата се начислява допълнително към сумата на покупката.

Стойността на доставката на територията на страната е:

  • За суми над 70 лв. доставени до офис на Спиди, доставката е безплатна.
  • За суми над 70 лв. доставени до адрес доставка 5лв.
  • За суми до 70 лв. доставка 3,90 лв.

Ако сте направили няколко отделни поръчки на обща стойност над 60 лева, доставката Ви не е безплатна! Не поемаме ангажимент да обединяваме поръчки!

Когато пратката е с Наложен платеж/НП/ потребителят получава SMS, в деня на доставката, в който е упомената товарителницата и сумата за НП.  В случай, че куриерът не открие потребителя  на посочения адрес се свързва с него на посочения телефон, за да уточни деня на доставка. Моля да имате предвид, че не може да гарантираме доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били посетени.

Връщане

Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителя клиентът има право да върне закупената стока в рамките на 14 дни / календарни/ от датата на получаването й при спазени следните условия:
Фабричният вид на стоката не е нарушен, стоката не e използвана, всички фабрични етикети не са повредени или премахнати;
Представен е официален данъчен документ за покупка – касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура;
Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката, включително транспортни разходи и др. куриерски или банкови такси, свързани с възстановяването на платената цена за покупката. Клиентът има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е отразена в документа за покупка.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

За да върнете закупена от Stila.bg стока:

  • Изтеглете от ТУК формуляра за връщане на стока;
  • Попълнете всички данни и изпратете файла на office@stila.bg;
  • В срок до 3 работни дни служител на Stila.bg ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите;