Естествена кожа – предимства и недостатъци!

Начало 9 Любопитно 9 Естествена кожа – предимства и недостатъци!

Естествена кожа – предимства и недостатъци!

 

 

Предимства:

  • по-дълъг живот
  • повече мекота и комфорт и създава чуство за лукс
  • отпуска се със времето

Недостатъци:

  • по-висока цена
  • промяна на цвета при дълга ескполатация
  • неприятния начин по който се добива

Защо естествена кожа и как да я познаем?!

В днешно време е изключително лесно да се сдобиете със своя чифт нови обувки изработени изцяло от кожа. Определено би могло и да не ви струва толкова скъпо. Пазара е “залят” от чанти и обувки, дори и дрехи, изработени от естествена кожа, но дали всеки от тях си заслужава е трудно да се прецени. Ето няколко предимства и важни моменти при избора на обувки от естествена кожа.

Доста често бихме могли да бъдем подведени от разни търговци, че предлагания от тях продукт, било то дамски обувки, чанта или колан, е изработен от естествени материали.  Именно за това трябва добре да обръщаме внимание на продукта. В днешно време при наличие на толкова информация подобна заблуда е в пъти по-трудна, но все пак трябва да сме нащрек. Следете  за цена на продукта, миризма, външност!

Мъжки елегантен черен колан

Цена

 да,не винаги високата цена е определяща за качеството на продукта. Ние от Stila.bg се стараем да ви предложим и разнообразие от обувки от естествена кожа с качество на високо ниво, но с не завишена,а реална цена. Не забравяйте ,обаче че има и различни класове естествена кожа. Това съответно също предопределя качеството и цената на продукта. Нека не пропускаме и това колко повече обработка, технически умения и работа е необходима за да може кожата да бъде годна за употреба. Освен и по-високата първоначална цена, това допълнително оскъпява всички естествени материали.

damski botushi ot koja JANE

Комфорт

естествената кожа е най-добрия избор, тъй като позволява на нашите ходила да дишат, именно защото самата тя диша. Естествената кожа ще омекне с времето и умело ще се напасне, така че да създаде максимален комфорт за вашето ходило.

Практичност

продуктите създадени от естествена кожа /обувки, чанти, колани и т.н./са с доста по-дълъг живот от тези от изкуствени матерали. Това е така защото кожата е по-здрава, еластична, издръжлива и позволява при едни добри грижи за нея, по-дългата и експлоатация. Пречупването и гънките при нея се образуват много по-бавно от тези при едни обувки от изкуствена кожа.

Елегантни дамски обувки на висок ток от естествена кожа

Външност и текстура

нищо не може да замени чувството при допир на материали от истинска,естествена кожа. Така обувките ви или дамската чанта ще създадат допълнително чувство за комфорт и лукс. Ако се вгледаме внимателно в едни обувки от естествена кожа ще видим че имат гънки и малки, ситни пори, разположени хаотично. Ако обаче тези гънки и пори са симетрични, тогава е много вероятно да говорим за изкуствена кожа.

И въпреки всичко казано до тук, независимо дали обувките или чантата ви са изработени от естествена кожа или изкуствени материали, най-важното е това как се грижим за тях. Поддръжката с необходимите продукти и почистването редовно е важно. Колкото повече старание полагаме, толкова повече те ще ни се отблагодарят във времето.

Повече продукти за грижа можете да откриете тук!

lustro