Тренда – животински принт! Как да носим актуалните обувки през 2019-та

Начало 9 Любопитно 9 Тренда – животински принт! Как да носим актуалните обувки през 2019-та

Кой е най-лесният начин да изглеждате смела, секси и дръзка? Е един от сигурните варианти, за този сезон, е да облечете нещо с животински принт. Освен, че това беше пролетта на ефирните рокли в такъв принт, а лятото пък смело навлезе с леопардовите бански и поли, този тип десен смело се пренася и в есенно-зимния сезон. Ако обаче леопардовото палто или тигровата риза ви идват в повече, винаги може да заложите на „по-безобиден“ вариант – обувките.

Дамски ботиДамски боти

Искате да създадете по шик визия, доближаваща се до тези от модните подиуми и да заблестите със собствена светлина..? Просто е – вкарайте в гардероба си през този сезон едни ботуши или пък кецове с такъв принт.Дамски спортни обувкиЛесно е и да заложите на сигурен вариант, обувки с подобен принт винаги биха изглеждали добре с изчистен деним, но биха паснали чудесно и на малката ни черна рокля. Ако пък сте в настроение за повече експерименти винаги можете да добавите и една мини чанта в подобен, но пък различен от обувките ви принт.дамски елегантни лачени боти И ето така животинските мотиви завладяват и този сезон като един от основните трендове. Много са дамите които ги отричат, но пък ние им се любуваме безкрайно. Любуваме се на изобилието от такива модели. Любуваме се и на това как могат едни обувки в леопардов принт да променят излъчването на една обикновена и семпла визия. А вие какво  мислите?

 

Междувременно ви оставяме да се порадвате и на няколко от нашите предложения. Всяко едно може да бъде открито на нашия сайт. И внимавайте, може да се влюбите в някое от тях 😊